Uitvaart Amsterdam

 Uitvaart in Amsterdam Noord

wilma-A

Wilma den Uijl van Zielhuis Uitvaart verzorgt persoonlijke uitvaarten, begrafenissen en crematies in Amsterdam Noord. Ik heb aandacht en zorg voor uw wensen en denk altijd mee om de uitvaart binnen uw budget te realiseren. Zielhuis Uitvaart berekent geen hoge provisies voor producten en diensten, daarmee zijn wij onafhankelijk en vrij om te regelen wat bij u past, ook als u elders verzekert bent.

 Persoonlijke uitvaart verzorging in Amsterdam Noord

  • Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen:  06 267 930 77
  • U kunt rekenen op een vaste uitvaartbegeleider

  • Voor elk budget kan een persoonlijke uitvaart gerealiseerd worden.

  • U ontvangt snel een overzicht van de kosten, zonder verrassingen achteraf.
  • Met elke uitvaartverzekering bent u vrij in de keuze voor een uitvaartonderneming. U kunt dus altijd een kleinschalige uitvaartonderneming als Zielhuis Uitvaart inschakelen.

 

Afscheidshuis: nieuw uitvaartcentrum Amsterdam Noord 

Het Afscheidshuis is aan de Eudorinastraat 6 gevestigd. Als thuis opbaren niet mogelijk of wenselijk is, is het Afscheidshuis met haar huiselijke sfeer een mooi alternatief  Het Afscheidshuis beschikt over drie sfeervolle 'huiskamers', u ontvangt de sleutel zodat u op elk gewenst moment naar uw dierbare toe kunt. U kunt hier ook familieleden en vrienden ontvangen. Voor een herdenkingsbijeenkomst of condoleance voor groepen van maximaal 60 personen is het afscheidshuis ook een unieke locatie.

 

Begrafenis in Amsterdam Noord

Begraafplaats de Nieuwe Noorder aan de Buikslotermeerdijk 83 biedt een mooie en rustige omgeving voor een uitvaartplechtigheid, met een sfeervolle aula en koffiekamer voor een ceremonie zoals u dat wenst.

De dorpskerkhoven van omliggende gemeenten als Buiksloot, Nieuwendam en Ransdorp, Durgerdam, Holysloot, Nieuwendam, Schellingwoude en Zunderdorp vallen ook onder regie van de Noorderbegraafplaats.

 

Crematie in Amsterdam Noord

Sinds 2013 beschikt Amsterdam Noord over een modern crematorium, waar iedereen ongeacht religie, leefstijl of cultuur welkom is.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de herdenking en uitvaart op een andere locatie te laten plaatsvinden. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

 

Uitvaart regelen in Amsterdam Noord

U bent welkom met al uw vragen!

Wilt u persoonlijk kennis maken en een kostenberaming ontvangen? Belt u gerust voor een afspraak of gebruik het contactformulier.

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

 

 

Zoals elk mens anders is, wordt ook elke uitvaart gekleurd door iemands leven.
In het stilstaan bij de dood en het vormgeven van het afscheid mag dit leven voelbaar zijn.
Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook.
Wilma den Uijl

  • Zielhuis Uitvaart   Utrechtsedwarsstraat 85c  1017 WD Amsterdam
    Bij overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar  06 267 930 77 
    info@zielhuis-uitvaart.nl