Uitvaart Amsterdam

Wilma den Uijl

Met hart en ziel begeleid ik families en vrienden vóór, tijdens en na de uitvaart.

Bij Meander Uitvaartopleidingen heb ik de opleiding tot uitvaartondernemer gedaan. Ik ben jaren als hulpverlener en projectleider in de gezondheidszorg werkzaam geweest. Als internationaal consultant heb ik hiv/aids-projecten begeleid in landen als Suriname, Brazilië, Honduras en Peru. Daarnaast heb ik trainingen verzorgd op het gebied van mantelzorg, persoonlijke effectiviteit, burn-out en rouwbegeleiding.

In al deze functies kregen mijn organisatietalent, inlevingsvermogen en creativiteit, de kans om zich verder te ontwikkelen. Openheid, betrokkenheid en interesse in andere culturen en diverse leefstijlen kenmerken mij.

De periode rond overlijden en de uitvaart is een intense tijd. Juist in deze emotionele en kwetsbare periode is het fijn op iemand met ervaring op dit gebied te kunnen rekenen. Bij het regelen van praktische en formele zaken informeer ik u over wat kan en wat moet. Ik denk met u mee, kan suggesties aandragen en geef - vanzelfsprekend - alle ruimte voor een persoonlijk afscheid.

Een goed afscheid helpt om verder te gaan met leven.

 

wilma den uijl, zielhuis uitvaart, uitvaartbegeleiding

 

 

 

  • Zielhuis Uitvaart   Utrechtsedwarsstraat 85c  1017 WD Amsterdam
    Bij overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar  06 267 930 77 
    info@zielhuis-uitvaart.nl