Uitvaart Amsterdam

David Noordhoff

Samenwerken aan een passend afscheid is mijn motto. Een persoonlijke uitvaart voorbereiden begint voor mij met écht contact maken, te horen wat u wilt en goed af te stemmen met alle betrokkenen. 

 

Ik was als vriend van Janhenk Zielhuis nauw betrokken bij de start van Zielhuis Uitvaart in 2005. Na zijn overlijden ben ik Wilma (zijn opvolger) gaan assisteren bij grote uitvaarten. Inmiddels ben ik opgeleid tot uitvaartbegeleider en geef daarnaast voorlichting en workshops. 

 

Ik heb vele jaren gewerkt in het onderwijs, bij de sociaal culturele opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam. Naast docent was ik studentenbegeleider. Sinds de jaren ’90  ben ik lesgeven en coachen van studenten gaan combineren met werken als manager bij de Hogeschool.

 

Een uitvaart moet helemaal kloppen, je kunt het immers niet over doen. Met mijn oog voor detail en het bewaken van de grote lijnen, geef u alle informatie die nodig is en help u om knopen door te hakken. Ik kan u werk uit handen nemen, maar weet dat het soms juist prettig is voor nabestaanden veel zelf te doen. Ik vind het belangrijk dat alles verloopt zoals u dat wenst. 

 

Zo werken we samen aan een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

  • Zielhuis Uitvaart   Utrechtsedwarsstraat 85c  1017 WD Amsterdam
    Bij overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar  06 267 930 77 
    info@zielhuis-uitvaart.nl