Uitvaart Amsterdam

Zielhuis Uitvaartverzorging Amsterdam

Zielhuis Uitvaart ondersteunt, informeert en inspireert u bij de organisatie van een begrafenis of crematie in Amsterdam en wijde omgeving.

Bij ons is het mogelijk om de uitvaart naar eigen wens én budget in te vullen. Wij berekenen geen hoge provisies voor producten en diensten, daarmee zijn wij onafhankelijk en vrij om te regelen wat bij u past.

 

Persoonlijke en flexibele uitvaartbegeleiding

Zielhuis Uitvaart heeft een persoonlijke en flexibele werkwijze. We hebben geen vastomlijnd protocol, maar luisteren naar uw wensen en bieden u alle ruimte en ondersteuning voor een passend afscheid. Een persoonlijke uitvaart, zoals u die wenst, voor elk budget. Ook als u elders verzekert bent.

 

Eén aanspreekpunt voor uw uitvaart

wilma den uijl, zielhuis uitvaart

Vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart heeft u altijd één contactpersoon.

 

Meestal Wilma den Uijl, de eigenaar van Zielhuis Uitvaart.

Haar vaste collega-uitvaartbegeleider is David Noordhoff.

david noordhoff, zielhuis uitvaart

Wij vinden het belangrijk dat u voldoende tijd en ruimte krijgt om op eigen wijze afscheid te nemen. Wij stimuleren en ondersteunen uw eigen inbreng, denken mee en geven suggesties om uw ideeën te realiseren. Altijd bewaken wij het overzicht en regelen de logistiek en zorgen dat alles tot in detail geregeld is.

 

 

Betrokken en betrouwbaar

Wij werken samen met een team van betrouwbare leveranciers en dienstverleners, die net als wij oog hebben voor kwaliteit en eerlijk ondernemen. U heeft een brede keuze uit opbaarmogelijkheden, (eco) kisten en manden, rouwvervoer, rouwkaarten, bijzondere afscheidslocaties, in verschillende prijscategoriën.

 

Duurzaamheid en diversiteit

Zielhuis Uitvaart is gespecialiseerd in persoonlijke uitvaarten. Het persoonlijke zit hem meestal niet in buitengewone zaken, maar gaat vooral over respect en aandacht voor hoe iemand bij leven was. De diversiteit in mensen maakt ons werk bijzonder. Wij sluiten aan bij uw levensovertuiging, cultuur of religie. Daarnaast hebben wij specifieke aandacht voor duurzaamheid: groene uitvaart; ervaring met homoseksualiteit: roze uitvaart en Surinaamse uitvaarten.

  

 

Zielhuis Uitvaart is in 2005 opgericht door Janhenk Zielhuis (1958-2010).

  • Ervaringen zielhuis uitvaart robert

    Als nabestaanden vroegen wij dikwijls: ‘Hoe gaat dat normaal’ of ‘Hoe hoort dat’. En elke keer weer kregen wij te horen: ‘Er is geen hoe-hoort-dat, het gaat erom hoe jullie het willen, hoe het voor jullie klopt.’ We werden uitgenodigd en ondersteund om onze eigen keuzes te maken.

    Robert

 

  • Zielhuis Uitvaart   Utrechtsedwarsstraat 85c  1017 WD Amsterdam
    Bij overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar  06 267 930 77 
    info@zielhuis-uitvaart.nl